0751 189 151 contact@mater.ro

Termeni și Condiții

Designul si continutul website-ului www.mater.ro apartin in exclusivitate Fundatiei Mater și sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

FUNDATIA MATER cu sediul social în Târgu Mureș, Strada 22 Decembrie 1989, nr. 12, ap.2, cod unic de înregistrare 17265614, certificat de inregistrare sub nr. 1/02.03.2005 .

DEFINITII

Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul www.mater.ro.

Vizitator — orice persoana care acceseaza site-ul www.mater.ro, indiferent de motiv.
Utilizator — persoana fizica care are sau obtine acces la continut, prin mijloacele de comunicare (spre exemplu formulare) puse la dispozitie de catre FUNDATIA MATER (electronic) sau in baza unui acord de utilizare existent intre FUNDATIA MATER .

Prin „continut” intelegem:

  • toate informatiile de pe site sau din aplicatie care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
  • continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre FUNDATIA MATER prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • informatii legate de produsele, evenimentele, noutăţile, ofertele speciale, serviciile si/sau tarifele practicate de FUNDATIA MATER intr-o anumita perioada.

Formular de comunicare — solicitare — un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre FUNDATIA MATER si client, prin care acesta transmite FUNDATIEI MATER intentia sa de a achizitiona produse sau a primi informari prin intermediul site-ului www.mater.ro.

Date personale/ Date cu caracter pesonal — informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat. A se vedea Politica de confidenţialitate privind Datele Personale disponibilă pe website.

DPO — Data Protection Officer – Resposabil cu protecția datelor cu caracter personal.

ACCEPTAREA “TERMENILOR SI CONDITIILOR”

Inainte de a naviga in website-ul www.mater.ro va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc website-ul www.mater.ro. Accesarea site-ului presupune acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, acestea avand valoare contractuala deplină.

FUNDATIA MATER isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul website-ului sau al aplicatiei mobile. In aceasta situatie, FUNDATIA MATER va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor

pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator / vizitator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract.

CONTINUTUL SITE-ULUI

Continutul, astfel cum este definit, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site sau in aplicatia mobila, sunt proprietatea exclusiva a FUNDATIEI MATER, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens, in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Utilizatorilor nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea in alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original.

Informatiile publicate pe site-ul www.mater.ro sunt informatii de interes general despre FUNDATIA MATER, produsele comercializate de partenerii sai, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de FUNDATIA MATER ca fiind de interes pentru utilizatori şi/sau vizitatori.

FUNDATIA MATER isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site-ul www.mater.ro.

FUNDATIA MATER isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

COPYRIGHT

Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continutul site-ului www.mater.ro — imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date — este proprietatea FUNDATIEI MATER si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul FUNDATIA MATER, a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

ACCES

a. Accesul in website-ul www.mater.ro este liber si nu necesita configurarea unui utilizator.
b. Utilizarea formularului de contact — necesită furnizarea de date cu caracter personal; a se consulta Politica de confidenţialitate disponibilă pe site.

Dacă veţi furniza date ireale sau ale unei alte persoane, raspunderea este strict a dumneavoastra, conform legii, dar Fundatia Mater are dreptul de a şterge datele astfel transmise imediat ce va afla de situatie.

FUNDATIA MATER poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite justificarea atitudinii sale, sa suspende sau sa interzica accesul dumneavoastra la continutul site-ului www.mater.ro sau doar la o parte a acestui continut.

In cazul in care administratorii site-ului vă vor interzice accesul, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

LEGATURI

Website-ul www.mater.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

FUNDATIA MATER nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

PARTENERI

Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri referitoare la o anumita marca sau la un anumit produs clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

O parte din continutul site-ului www.mater.ro, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este pusa la dispozitia noastra de producatorii si furnizorii parteneri. Din acest motiv, FUNDATIA MATER nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratete sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site.

Imaginile prezentate atat pe site-ul www.mater.ro au rol exemplificativ, iar produsele si/sau serviciile efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site, in orice mod (configurare, culoare, accesorii, aspect, ambient, etc.)

FUNDATIA MATER nu isi asuma responsabilitatea cu privire la continutul comentariilor postate de utilizatori referitor la produsele promovate, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care incalca Termenii si conditiile website-ul www.mater.ro sau care este in alt mod incompatibil cu scopul acestora. Cu toate acestea, FUNDATIA MATER nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe website si postat de catre utilizatori.

FUNDATIA MATER nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate in promotiile desfasurate prin intermediul site-ului.

FUNDATIA MATER nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor produsele sau serviciilor afisate pe website-ul www.mater.ro.

FUNDATIA MATER nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

FUNDATIA MATER nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului www.mater.ro precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afisate pe acestea.

PROMOTII SI CONCURSURI

Promotiile si concursurile care se desfasoara pe website respecta regulamentele create de FUNDATIA MATER. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor prin intermediul site-ului propriu www.mater.ro sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, participantii trebuie sa respecte intocmai regulile afisate in regulamentul oficial. Promotiile prezentate in aceste medii sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

FUNDATIA MATER isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nicio notificare prealabila.

In ceea ce priveste informarea persoanelor vizate despre drepturile acestora potrivit actelor normative mentionate anterior, prevederile prezentului paragraf se aplica si persoanelor care frecventeaza orice spatiu/loc al FUNDATIA MATER supus supravegherii video, in scopul monitorizarii/securitatii persoanelor, spatiului si securitatii bunurilor; de asemenea, persoanele care frecventeaza orice spatiu/loc al FUNDATIA MATER supravegheat video sunt de acord expres si neechivoc cu faptul ca sunt inregistrate video de FUNDATIA MATER si ca aceste inregistrari video sunt pastrate si utilizate de FUNDATIA MATER si sunt puse şi la dispoziţia autorităţilor, conform legii.

FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.mater.ro SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA ORICĂRUI SERVER CARE GAZDUIEŞTE SITE-UL VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A ACESTORA SI VA PUTEA AVEA DREPT CONSECINTA ATRAGEREA RĂSPUNDERII AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

IN CAZUL IN CARE NU AGREATI CONDITIILE SI TERMENII MAI-SUS ARATATE VA RUGAM SA NU ACCESAŢI SITE-UL www.mater.ro SI SA INCHIDETI DE INDATA PAGINA DE WEB www.mater.ro.