0751 189 151 contact@mater.ro

martie 17, 2021

Modestia-un accesoriu de nelipsit

Blugi cu talie joasa, decoltee generoase, imbracaminte provocatoare. Sigur, ne placea cand baietii se holbau la noi, dar apoi ne plangeam ca nu le pasa decat de un singur lucru. Ne plangeam, dar nu eram dispuse sa facem ceva ca sa remediem problema. La urma urmelor, garderoba noastra nu prea ii invita sa-si imbunatateasca atitudinea. Doar ei nu-si doreau decat lucrurile la care faceam “reclama.”

Femeile au putere. Prin felul in care ne imbracam, prin felul in care ne comportam, putem invita un barbat sa fie un adevarat gentleman sau din contra. Daca doresti ca un tanar sa-ti aprecieze inteligenta si personalitatea, intreaba-te daca nu cumva ii distragi atentia cu totul altceva.

Ce-ti doresti de fapt? E mai interesant sa fii iubita de un singur barbat, sau consumata de mai multi care se uita la tine cu gura cascata? Pentru fetele care au curaj sa prefere dragostea unui singur barbat, modestia are rolul unei invitatii nerostite, prin care ii indemni pe baieti sa fie suficient de barbati ca sa incerce sa cucereasca inima.  E o invitatie care ii pofteste pe baieti sa ia in considerare faptul ca avem de oferit ceva mai mult decat trupurile noastre.

Din acest motiv, modestia se mai numeste si protectoarea dragostei. Fara a trebui sa rosteasca un cuvant, ea stabileste standardul respectului. Dar niciodata nu vei convinge pe nimeni de demnitatea ta atata timp cat tu nu esti convinsa de ea.

Tinand la propria puritate, fata il poate ajuta pe baiat sa inteleaga ca trupul ei e o comoara de pretuit si nu o tinta de doborat.

Modestia nu tine numai de aspectul exterior; felul in care te imbraci vorbeste despre ce porti in suflet. Modestia inseamna puritate iar aceasta puritate invaluie frumusetea naturala in mister.

Sursa:

Crystalina Evert-“Feminitate pura”, Bucuresti,  Editura EARCB, 2011

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *