0751 189 151 contact@mater.ro

martie 17, 2021

Ce spun elevii

“A fost super și educativ! Sunt niște informații foarte utile, care te ajută foarte foarte foarte mult în viață.”  (Băiat, 14 ani)

“M-am gândit cum ar fi dacă acele lucruri despre care am discutat mi s-ar întâmpla mie și acest lucru chiar m-a pus pe gânduri.”

“În prima oră am crezut că vom vorbi doar despre sex. Dar nu e așa! Cele trei ore pe care le-am avut mi-au deschis ochii spre o viață curată, liberă de grija sarcinii nedorite, avortului și bolilor. “

“Proiectul Fundației Mater îl consider unul de succes și le doresc succes în continuare și cred că e o idee genială să le explici elevilor despre relațiile sexuale, care îți pot afecta viața atât fizic cât și psihic. Aștept cu nerăbdare să mai participăm la astfel de activități. Am mai învățat că lucrurile simple ar fi foarte greu de realizat în cazul în care ai un copil, însă un copil este un dar minunat, care trebuie să apară intr-un cadru potrivit, cel a căsătoriei. Dar mai ales am învățat că suntem unici. (Andreea, 13 ani)

“Eu cred că Fundația Mater ne ajută să gândim corect pentru un viitor mai bun. Ne-au fost de folos aceste ore și ne vor fi în continuare dacă mai ținem.” (Fată, 13 ani)

“Aș vrea să avem în orar ora aceasta!” (Băiat, 14 ani)

“Frumos, relaxant, educativ, mesaje de viață prin jocuri distractive. Ne-ar mai trebui câteva ore. O să ne amintim cu drag de ore.“ (Norbert, 15 ani)

“A fost super! Am învățat multe de folos, care chiar o să ne ajute! Mulțumim pentru tot!”

“Mi-au plăcut foarte mult aceste 3 ore, au fost o lecție de viață adevărată!” (Ada, 14 ani)

“Una dintre cele mai interesante ore care ne va ajuta foarte mult în viață! Mulțumim că ați venit!”

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *